Seyhan Belediyesi, kisitlama günlerinde halka alternatif eglence sunmak için baslattigi ve Belediyenin sosyal medya hesaplarindan canli yayinlanan etkinlikleri “#evdekalsanatsizkalma” temasiyla bu hafta da sürdü. Seyhan Belediyesi’nin tüm birim Müdürlüklerinin katki verdigi içerikler Cumartesi ve Pazar günü sosyal medya araciligiyla Seyhanliya sunuldu.   

 

CUMARTESI, ÇOCUKLARA YÖNELIK IÇERIKLER

Cumartesi günü agirlikli olarak çocuklara yönelik içerikler ön plandaydi. Yayinlar ilk olarak sabah Fitness ile basladi. Sabah sporunu Seyhan Belediyesi Spor Müdürlügü egitmenleriyle yapan Seyhanli, hareketlerle evde kaldiklari için duraganlasan yasamlarina hiz katti. Seyhan Belediyesi kres ögretmeNleri de Atik Materyallerden Sanat Etkinligi bölümünde çocuklarla birlikte Külah Kukla yapti. Rulodan Penguen yapan ögretmenler, çocuklara el becerisi kazandirmaya çalisti. Ögretmenler daha sonra “Mevsim Hikayesi” ile “Mevsimler Sarkisi”ni seslendirdi. Ayrica “Penguen Pondu’nun hikayesi” anlatildi, Penguen sarkisi söylendi. Aksam ise Grup Palkorembetiko konseri gerçeklestirildi.

 

PAZAR, BILGILENDIRICI VE SANATSAL IÇERIKLER

Seyhan Belediyesi’nin Pazar günü sosyal medya hesaplarindan yaptigi canli yayinlar sabah sporu ile basladi. Ardindan Seyhan Belediyesi Kres ögretmenleri, Atik Materyallerden sanat etkinligi bölümünde “Tirtil sanat etkinligi” ve “Tuz boyama” etkinligi gerçeklestirdi. “Toplumsal cinsiyet esitligi” konusunun islendigi “Kadin ve Toplum” programinda bilgilendirici sohbetler yapildi. Pazar gününün son canli yayini “Düsler Bahçesi” isimli çocuk oyunu oldu.

 

Seyhan Belediyesinin, Baskan Akif Kemal Akay’in talimatiyla hayata geçirdigi canli yayinlari,  kaçiranlar veya tekrar izlemek isteyenler Seyhan Belediyesi Youtube kanalindan videolara ulasabilir.